Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii cutremurătoare în cazul accidentului de la Strășeni: Ce a stabilit Poliția

© SputnikAccident în Chișinău
Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a venit cu detalii în cazul cumplitului accident care s-a produs în această seară pe drumul Chișinău-Leușeni – cine se face vinovat de tragedie.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Poliția a făcut unele precizări în legătură cu circumstanțele în care s-a produs accidentul din seara de duminică, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar șapte au ajuns la spital.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în jurul orei 16.40, pe șoseaua Chișinău-Leușeni.

Accident cu pieton lovit mortal la Edineț - Sputnik Moldova
Societate
Teribil: O femeie a fost lovită mortal de un șofer beat

La volanul automobilului Mercedes, care se deplasa din direcția Chișinău spre Leușeni, se afla o femeie de 40 ani. În mașină mai erau  soțul acesteia și doi copii minori.

Poliția a stabilit în urma investigațiilor preliminare că femeia s-ar fi angajat într-o depășire periculoasă, fără a se asigura, și s-a tamponat într-un alt automobil de marca Mercedes la volanul căruia se afla un bărbat de 57 de ani.

În urma impactului violent, soțul șoferiței, care se afla în calitate de pasager pe bancheta din față a primului Mercedes, a decedat pe loc. Șoferul celui de-al doilea Mercedes a fost transportați la spital.

Oamenii legii au comunicat anterior că șapte persoane, printre care și doi minori, au fost transportate la spital cu diverse traumatisme după accidentul extrem de grav care s-a produs în pe drumul M-1, între localitățile Căpriana și Condrița, din raionul Strășeni.

Polițiștii au stabilit că ambele automobile erau echipate cu cauciucuri de iarnă.

În momentul de față, automobilele au fost evacuate și se întreprind masuri de pregătire a drumului pentru reluarea traficului, mai anunță Poliția..

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0