Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Teribil: O femeie a fost lovită mortal de un șofer beat

© Photo : IP EdinețAccident cu pieton lovit mortal la Edineț
Accident cu pieton lovit mortal la Edineț - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie în vârstă de 62 de ani a decedat după ce a fost lovită de un automobil condus de un șofer beat. Impactul s-a produs noaptea trecută în satul Onești din raionul Edineț.

CHIȘINĂU, 23 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, a precizat pentru Sputnik Moldova că femeia de 62 de ani din satul Onești se deplasa pe marginea drumului principal din localitate, când a fost lovită din spate de un Opel condus de un bărbat de 43 de ani.

Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Accidente
Video: Accident grav la Peresecina - O mașină s-a răsturnat
Din cauza traumatismelor suferite, victima a murit până la sosirea ambulanței. Un martor ocular a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat despre cele întâmplate. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, conducerea Inspectoratului Raional de Poliție, dar și procurorul de serviciu.

Oamenii legii au stabilit că șoferul conducea mașina cu viteză excesivă. Mai mult, el a fost supus alcooltestului de tip „Drager”, care a arătat o concentrație de alcool de 1.30 mg/l în aerul expirat. Conducătorul auto a fost dus la Spitalul raional Edineț, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge. Poliția a intentat o cauză penală și investighează toate circumstanțele tragediei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0