Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sfârșit cumplit: Tamponată cu mașina și lăsată să moară

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția îl caută acum pe un conducător auto care a tamponat o femeie în raionul Călărași, aceasta fiind găsită fără suflare pe marginea drumului.

CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. O femeie a fost găsită fără suflare aseară pe marginea șoselei, lângă satul Bahmut, raionul Călărași.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Video: Cum ajung pietonii din Chișinău sub roțile mașinilor

Poliția a constatat, conform probelor acumulate, că femeia a fost lovită de o mașină de model „Hyundai Accent”. Conducătorul auto ni a anunțat cazul la 112, dar și-a continuat călătoria, lăsând-o pe femeie să moară pe marginea drumului.

Victima avea 43 de ani și era locuitoare a satului Bahmut.

De ce se presupune că femeia a fost tamponată de un „Hyundai Accent”?

„Pe traseu au fost găsite urme asemănătoare uleiului de răcire, o bucată de plastic, care ar fi de la bara de protecție a unui autovehicul, un dispozitiv de iluminare anticeață cu un cod care ar aparține autovehiculelor de model „Hyundai Accent” anii 2006-2010”, a declarat pentru presă Cristina Vicol, de la Inspectoratul de Poliție Călărași.

Menționăm, în context, că unii conducători auto părăsesc locul accidentului și lasă victima în voia sorții din cauza puternicului șoc emoțional pe care-l suportă – aceasta este o explicație a psihologilor. Unii anunță cazul la Poliție după o vreme, când se stabilizează cât de cât emoțional.

Poliția îl caută acum pe conducătorul auto vinovat de tragedie. Cazul a fost înregistrat la IP Călărași.

Pietonii - o categorie vulnerabilă în trafic

Poliția Chișinău atenționa zilele acestea că pietonii sunt una dintre cele mai vulnerabile categorii de participanţi la trafic.

În capitală, „conform ultimelor date statistice, s-a constat o creștere a numărului accidentelor rutiere, în special a celor cu implicarea pietonilor. Doar în ultimele 9 luni ale anului curent au fost înregistrate 233 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor, care s-au soldat cu 234 de persoane traumatizate și 10 persoane decedate”, semnala Poliția Chișinău.

Instituția a formulat un set de recomandări pentru pietoni

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0