Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Antreprenor: Pandemia a schimbat viziunile în afaceri

© Sputnik / Rodion ProcaAngela Chelaru
Angela Chelaru - Sputnik Moldova
Abonare
Antreprenoarea Angela Chelaru susține că pandemia COVID-19 i-a schimbat modul de gândire și percepție, în urma căreia a reușit să adopte un șir de schimbări în afacerea pe care o gestionează.
Antreprenor: Pandemia a schimbat viziunile de afaceri

Angela Chelaru are o experiență de mai bine de 20 de ani de activitate în lumea afacerilor. Antreprenoarea spune că pandemia a afectat simțitor businessul moldovenesc, însă din toată această situație antreprenoarea a avut de învățat și unele lecții care, consideră ea, vor avea un impact pozitiv în următorii ani.

"Sunt recunoscătoare într-o oarecare măsură acestei crize care mi-a schimbat modul de gândire. M-a făcut să învăț și să găsesc metode noi de a-mi promova și menține afacerea și a mă adapta cerințelor noi ale pieței", a declarat pentru Sputnik Angela Chelaru.

Femeia de afaceri spune că a pierdut jumătate din clienții fideli, însă au apărut în schimb alții noi.

Iuliana Drăgălin - Sputnik Moldova
Întreprinderi afectate dur de pandemie: Prognoze și soluții

După declanșarea pandemiei,  Angela Chelaru și-a orientat afacerea și spre comerțul electronic, iar acum deja cumpărătorii dau comandă de produse direct de pe Internet.

"Am început autoinstruirea pe Internet. Am participat la cursuri și webinare. Totul pentru a-mi salva afacerea", a menționat interlocutoarea.

Angela Chelaru a precizat că un antreprenor bun înseamnă adaptabilitate și flexibilitate. Este important ca în astfel de situații să fie inclusă latura creativă, pentru că, odată ce lucrurile se fac automat nu se observă unele oportunități.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0