Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultimele cuvinte ale lui Maradona, dezvăluite de un post TV

© REUTERS / Ted Blackbrow/Pool/FileDiego Maradona (archives)
Diego Maradona (archives) - Sputnik Moldova
Abonare
Recuperându-se după o intervenție chirurgicală, Diego Maradona se afla acasă la el când, la un moment dat, s-a simțit rău, miercuri. Ultimele sale cuvinte înainte de a muri s-au referit la starea sa de sănătate, a anunțat presa argentiniană.

CHIȘINĂU, 26 nov - Sputnik. Vedeta de fotbal Diego Maradona, care a murit pe 25 noiembrie 2020 la vârsta de 60 de ani, a spus „mă simt rău” înainte de a ceda câteva momente mai târziu, relatează postul de televiziune argentinian TN, citat de Sputnik France.

Legenda sportului a luat prânzul la casa sa din Tigre, un oraș din provincia Buenos Aires, unde se refăcea după operația la cap suportată la începutul lunii noiembrie.

După masă, s-a simțit și mai rău și s-a întors în pat. Șase ambulanțe au răspuns apelului făcut de rudele sale. Când doctorii au intrat în cameră, Maradona respira greu. A fost intubat, dar toate eforturile au fost în zadar.

Gheorghe Hagi - Sputnik Moldova
Sport
Românul Hagi, cel mai frumos mesaj din lume despre Maradona!

Probleme de sănătate

Legenda fotbalului mondial a suferit de insuficiență cardiacă acută, a spus canalul TV, referindu-se la rezultatele autopsiei. De asemenea, a suferit de cardiomiopatie dilatată și din cauza acestei patologii a suferit și edem pulmonar acut.

Diego Maradona a fost internat recent cu multiple probleme de sănătate și a fost operat pentru anemie și deshidratare. Medicii au aflat mai târziu că avea un hematom subdural, un buzunar de sânge format sub craniu, care a fost operat.

Trei zile de doliu național sunt instituite în Argentina pentru a-i onora memoria, a anunțat serviciul de presă al președintelui argentinian.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0