Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov: Germania a devenit o locomotivă a agresiunii

© Sputnik / Press service of the Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел России Сергей Лавров во время пресс-конференции по итогам встречи с министром иностранных дел Греции Никосом Дендиасом
Министр иностранных дел России Сергей Лавров во время пресс-конференции по итогам встречи с министром иностранных дел Греции Никосом Дендиасом - Sputnik Moldova
Abonare
Germania a devenit o locomotivă a unor acțiuni agresive împotriva statelor care nu fac parte din NATO și UE, consideră Serghei Lavrov.

CHIȘINĂU, 26 nov – Sputnik. În ultimul timp, Germania a decis să devină o locomotivă pentru niște acțiuni agresive împotriva statelor care nu fac parte din Uniunea Europeană și NATO, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, în cadrul unei conferințe de presă susținută după încheierea unei întrevederi cu omologul său Belarus, Vladimir Makei.

Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров  - Sputnik Moldova
Rusia
Lavrov: SUA să se preocupe mai puțin de problemele altor state

“E straniu că, dintre toate țările, anume Germania a decis în ultimul timp să servească în calitate de astfel de locomotivă a unor abordări agresive în raport cu statele care nu fac parte din NATO și Uniunea Europeană”, a spus ministrul rus.

Anterior, Lavrov declarase că Berlinul își intensifică direcția spre descurajarea Rusiei. Adresarea unor acuzații nejustificate, înaintarea unor note ultimative și amenințări în adresa Rusiei a devenit o normalitate pentru Germania.

Rusia deja a adoptat o serie de sancțiuni de răspuns în raport cu unii reprezentanți ai Germaniei și Franței, în legătură cu cazul lui Aleksei Navalnîi.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0