Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

SputnikPro: Proiecte speciale de Revelion 2021

© Sputnik / Vladimir PolusatovЧто просят дети у Мош Крэчуна на Новый год
Что просят дети у Мош Крэчуна на Новый год   - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, 27 noiembrie, la ora 12:00, va avea loc un webinar sub forma unei mari ședințe de planificare, la care jurnaliștii vor putea vorbi despre proiectele lor speciale de Anul Nou în condiții de carantină.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik continuă seria de sesiuni online ale programului educațional SputnikPro. Vineri, 27 noiembrie, la ora 12.00, va avea loc un webinar în formatul unei mari ședințe de planificare - jurnaliștii vor putea să-și împărtășească experiența și ideile despre modul în care au profitat de carantină pentru a capta atenția publicului, a agenților de publicitate, dar vor putea vorbi și despre proiectele lor speciale de Anul Nou.

Кишинев выходит из режима ЧП - Sputnik Moldova
SputnikPro: Cum să scrii despre economia orașului și a regiunii

Cei care doresc să participe la seminarul web trebuie să completeze formularul.

Participarea la master-class este gratuită, dar numărul de locuri este limitat.

Pentru informații suplimentare despre proiectul SputnikPro, puteți contacta producătorul Agenției de Presă și Radio Sputnik Moldova Eugen Pascari (tel. +37379900003 în Viber, Whatsapp, Telegram) sau prin e-mail e.pascari@sputniknews.com.

SputnikPro este un proiect al Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik destinat jurnaliștilor, studenților de la instituțiile de profil, angajaților serviciilor de presă și managerilor media, fiind orientat spre schimbul de experiență și dezvoltarea relațiilor profesionale cu colegii de peste hotare.

Moderatori ai modulelor proiectului sunt atât conducătorii departamentelor Sputnik, cât și alți cunoscuți jurnaliști și experți. Din martie 2018, master-class-uri și seminare ale SputnikPro au avut loc deja în 22 de țări ale lumii: Din Moldova până în India, din Grecia până în China.

Din martie 2018, la acest proiect au participat peste 3000 de jurnaliști și manageri media, specialiști în PR și angajați ai serviciilor de presă, bloggeri, studenți, din peste 80 de state ale lumii.

Переводчик Дмитрий Пучков (Гоблин)  - Sputnik Moldova
„Goblin” va explica la SputnikPro cum să creezi conținut viral pe YouTube

Sputnik este una dintre cele mai importante instituții media internaționale care dispune de site-uri în peste 32 de limbi, emisie radio digitală și analogică în limbile rusă, engleză și franceză în peste 90 de orașe ale lumii, aplicații mobile și conturi pe rețelele de socializare. Abonații Sputnik beneficiază, 24 de ore din 24, de știri în limbile engleză, arabă, spaniolă și chineză şi farsi. Sputnik este accesat de peste 80 de milioane de utilizatori în fiecare lună, numărul total al abonaţilor pe reţelele de socializare Sputnik depăşeşte 20 de milioane.

În 24 de centre redacţionale din întreaga lume, de la Bișkek până la Chişinău, şi de la Beijing până la Montevideo, activează peste o mie de persoane ce reprezintă zeci de naţionalităţi. Sputnik este parte a grupului media ”Rossya Segodnia”. Oficiul central se află la Moscova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0