Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Umilință pentru Real chiar dacă a condus în meciul cu Valencia!

© REUTERS / JUAN MEDINAChampions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan
Champions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan - Sputnik Moldova
Abonare
Real Madrid a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Valenciei, scor 1-4, într-un meci care a adus o premieră în istoria fotbalului spaniol. Pentru prima dată s-au acordat 3 penalty-uri într-un meci împotriva echipei din capitală

CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik.  Real a deschis scorul în minutul 23, prin Karim Benzema. Atacantul francez a șutat puternic de la marginea careului de 16 metri și a ajuns la 4 goluri în actuala stagiune.

Au urmat 4 penalty-uri executate la poarta lui Thibaut Courtois, o lovitură fiind reperată după ce a fost consultat sistemul VAR. Toate reușitele au fost semnate de același jucător - Carlos Soler, un mijlocaș de 23 de ani crescut de Valencia.

Interesant este că portarul Thibaut Courtois a ghicit colțul de fiecare dată, dar execuțiile lui Soler l-au bătut.

”A fost un joc complicat. Ne-am descurcat bine în prima jumătate de oră, dar după ce au egalat dinamica s-a schimbat. Apoi au fost trei penalty-uri şi un autogol. Este dificil să înţelegem partida pe care am făcut-o astăzi. Nu există nicio justificare şi nicio scuză. A fost un meci prost într-o zi proastă. Trebuia să fim puternici în defensivă”, a declarat antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, care este criticat de presa iberică.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0