Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul Agriculturii, audiat în Parlament: Iată motivul

© Sputnik / Miroslav RotariIon Perju Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
Ion Perju Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Agriculturii este așteptat la audieri în fața deputaților, la una dintre ședințele din această săptămână.

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, dar și președintele Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Valeriu Chițan, sunt așteptați vineri în Parlament.

 Молдавско-российский фестиваль День поля - Sputnik Moldova
Mesajul lui Ion Perju pentru agricultori, la sfârșit de toamnă - detalii

Aceștia sunt invitați pentru audieri în cadrul ședinței plenare a Legislativului. Astfel, ministrul Perju va fi audiat cu privire la situația critică din agricultură cauzată de secetă și planul de acțiuni privind depășirea situației, iar Valeriu Chițan - pe subiectul stabilității din domeniul asigurărilor în contextul situației de la MOLDASIG.

Amintim că deputații se întrunesc în ședință plenară joi și vineri. Pe ordinea de zi sunt incluse mai multe proiecte, cum ar fi cel al Strategiei privind asigurarea independenței și integrității sectorului justiției pentru anii 2021-2024 și al Strategiei naționale de prevenire și combatere a spălării banilor și finanțării terorismului pentru anii 2020-2025 și a Planurilor de acțiuni pentru implementarea acestora. Parlamentul urmează să ratifice mai multe acorduri de finanțare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0