Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Meciul revanșă: Inter - Real Madrid, astăzi la ora 22:00

© AFP 2024 / JOSE JORDANReal Madrid - Inter
Real Madrid - Inter  - Sputnik Moldova
Abonare
Grupele Champions League continuă astăzi cu 8 partide din etapa a 4-a. Capul de afiș va fi meciul Inter - Real Madrid, care sunt obligate să câștige pentru a rămâne cu șanse importante în lupta pentru calificarea în optimile de finală.

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Inter și Real porneau ca mari favorite într-o grupă cu Borussia Monchengladbach și Șahtior Donețk, dar cei doi titani sunt abia pe locurile 3 și 4, după prestații dezamăgitoare în primele trei runde.

Italienii nu au nicio victorie în primele trei etape. Inter a bifat două remize, cu Monchengladbach și Șahtior, și o înfrângere cu Real Madrid. De partea cealaltă, ”galacticii” au un singur succes, obținut chiar cu Inter, în rest n-au putut să treacă de outsider-ele din grupă.

Champions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan - Sputnik Moldova
Sport
Video: Umilință pentru Real chiar dacă a condus în meciul cu Valencia!

Pentru a reveni în calculele calificării cu șanse importante, Inter este obligată să o bată acasă pe Real Madrid. Spaniolii au și ei nevoie de victorie, dar campionii Spaniei s-ar putea mulțumi și cu o remiză pe San Siro, mai ales că Borussia și Șahtior au meci direct.

Real va juca fără trei piese importante: Sergio Ramos, Benzema și Valverde - toți accidentați. Antrenorul Zidane nu-i are la dispoziție nici pe Jovic și Militao, aflați în izolare. La rândul său, Inter nu va putea conta pe Brozovic, Kolarov și Padelli, toți în carantină, dar nici pe serviciile lui Vecino, accidentat.

Ambele echipe au încasat multe goluri în ultima perioadă și se așteaptă un meci cu goluri. Favorită la victorie este însă Inter, pentru că joacă acasă și are mai mare nevoie de victorie.

Între aceste echipe ar putea avea la iarnă și un schimb de jucători. Christian Eriksen, care nu s-a încadrat la Inter, ar merge la Madrid, iar în sens invers ar veni Isco, ajuns în dizgrația lui Zidane.

Meciul Inter - Real va începe de la ora 22:00 și va fi transmis de Prime în Republica Moldova și Digi Sport în România. Partida va fi arbitrată de englezul Anthony Taylor.

Tot astăzi sunt programate partidele: Olympiakos - Manchester City, Bayern - Salzburg, Atletico - Lokomotiv, Olympique Marseille - Porto, Liverpool - Atalanta și Ajax - Midtjylland.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0