Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce se întâmplă cu moțiunea împotriva lui Voicu: Decizie

Abonare
Moțiunea simplă împotriva activității ministrului de Interne Pavel Voicu a trecut de comisia parlamentară, iar acum, conform procedurilor, urmează să fie dezbătută în plenul Parlamentului.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. La ședința din 19 noiembrie a Parlamentului , deputații fracțiunilor PAS și PPDA au înaintat o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Pavel Voicu.

Pavel Voicu - Sputnik Moldova
Politică
Moțiune simplă împotriva ministrului de Interne

Autorii moțiunii i-au reproșat ministrului că nu gestionează eficient acțiunile de combatere a grupărilor infracționale și a situației privind „grupurile paramilitare din regiunea transnistreană și asigurarea securității cetățenilor”.

Astăzi, moțiunea simplă asupra activității Ministrului de Interne a fost avizată de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică. Potrivit regulamentului Parlamentului, moţiunea simplă este supusă dezbaterii în ședința plenară doar dacă este însoțită de avizul comisiei permanente de profil, care trebuie să-l ofere în timp de șapte zile lucrătoare de la data depunerii documentului.

Astfel, dezbaterea moţiunii simple în ședința plenară va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0