Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un crucișător american a încălcat frontiera rusă

© Sputnik / В. Немировский / Accesați arhiva multimediaКорабль "Адмирал Виноградов"
Корабль Адмирал Виноградов - Sputnik Moldova
Abonare
Nava antisubmarin din Flota Oceanului Pacific a Federației Ruse "Admiral Vinogradov" a oprit un crucișător al flotei maritime Militare a Statelor Unite ale Americii care a încălcat frontiera maritimă rusă, a anunțat Ministerul Apărării de la Moscova.

Военные учения на полигоне Клерк в Приморском крае - Sputnik Moldova
Rusia
Răspuns la ”Mistrale”: Cum va fi noul transportator rusesc de elicopter
CHIȘINĂU, 24 nov - Sputnik. "Nava antisubmarin de mare tonaj din Flota Oceanului Pacific a Federației Ruse "Admiral Vinogradov" a oprit încălcarea frontierei de stat de către distrugătorul SUA "John S. McCain" în golful Petru cel Mare", afirmă Ministerul rus al Apărării în comunicatul său de presă, care este citat de RIA Novosti.

Rușii mai precizează că crucișătorul american a intrat în apele teritoriale ale Federației Ruse pe o distanță de doi kilometri.

© REUTERSDistrugătorul SUA "John S. McCain"
Un crucișător american a încălcat frontiera rusă  - Sputnik Moldova
Distrugătorul SUA "John S. McCain"

„Amiralul Vinogradov, o mare navă antisubmarin a Flotei Pacificului, care urmărea în mod direct distrugătorul american, a avertizat nava străină prin canalul internațional de comunicare cu privire la inadmisibilitatea unor astfel de acțiuni și posibilitatea de a folosi o manevră pentru a alunga intrusul din apele teritoriale”, mai afirmă militarii ruși în comunicatul de presă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0