Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În continuă creștere: Câte cazuri de COVID-19 s-au înregistrat astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
COVID-19 nu bate în retragere. Astăzi au fost confirmate alte 1 215 cazuri noi. Totodată, printre cei decedați se numără și un tânăr de 27 de ani. Datele sunt prezentate de către Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU 24 nov - Sputnik. În Republica Moldova s-au înregistrat marți alte 1 215 cazuri de COVID-19. Rezultatele vin după efectuarea a 2 523 de teste primare. Printre cazurile de infectare cu noul coronavirus, nouă sunt de import - din Germania, Israel, Ucraina, Italia, România și Turcia.

Astfel, bilanțul îmbolnăvirilor de COVID-19 a ajuns la 99 633 de cazuri.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Cât de gravă este situația din spitalele COVID - Mărturia unui medic

Totodată, printre cei diagnosticați cu COVID-19 se numără și 80 de cadre medicale. Este vorba despre 34 de medici, 34 de asistenți medicali și 12 infirmieri. 

Virusul ucigaș a luat viața a 19 oameni. Este vorba despre 13 bărbați și șase femei. Cea mai tânără victimă de astăzi este un bărbat de 27 de ani, ce suferea de obezitate. Celelalte victime având între 44 și 87 de ani.

În prezent, în spitalele din țară sunt internați 3 446de pacienți. Dintre aceștia, 245 sunt în stare extrem de gravă, iar 43 sunt conectați la aparate de ventilare artificială. Datele Ministerului Sănătății mai arată că 1 453 de persoane s-au vindecat. Astfel, bilanțul celor ce s-au tratat de COVID-19 este de 82 335 de persoane. Totodată, 4 892 de bolnavi au o formă ușoară a bolii și se vindecă la domiciliu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0