Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Gates, convins de venirea unei noi pandemii: A doua oară nu vom fi atât de proști

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaКарантинный центр в Коммунарке
Карантинный центр в Коммунарке - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit lui Bill Gates, o astfel de evoluție a evenimentelor, în conformitate cu cel mai rău scenariu, ar putea să se întâmple deja peste trei ani.

CHIȘINĂU, 23 ноя — Sputnik. Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a prezis o nouă pandemie pentru omenire. Miliardarul a înregistrat un podcast în care a discutat cu actrița Rashida Jones și specialistul principal al SUA în boli infecțioase, Anthony Fauci, despre răspândirea coronavirusului și schimbările aduse de COVID-19.

În timpul conversației, Jones l-a întrebat dacă omenirea va fi lovită inevitabil de o nouă pandemie.

"Da. Și vom avea noroc dacă acest lucru se întâmplă peste douăzeci de ani", - a spus Gates. El a menționat, de asemenea, că există un scenariu în care acest lucru se poate întâmpla mult mai devreme - în trei ani.

Bill Gates - Sputnik Moldova
Pronosticul sinistru al lui Bill Gates: vor muri 30 de milioane de oameni
Cu toate acestea, după cum a subliniat fondatorul Microsoft, data viitoare omenirea va fi mai „pregătită” pentru o pandemie. Potrivit acestuia, până în acest moment vor apărea algoritmi dovediți, în conformitate cu care va fi introdusă carantina, iar sistemele de testare a potențialilor purtători ai infecției se vor îmbunătăți.

„A doua oară nu vom fi atât de proști”, a conchis el.

Mai devreme în programul The Daily Show, Gates a avertizat că situația cu coronavirusul se poate complica iarna. În opinia sa, în sezonul rece, oamenii petrec mai mult timp în interior, se satură să ia măsuri de precauție, iar virusul se poate înmulți mai activ. Miliardarul consideră că infecția va bate în retragere odată cu creșterea producției de vaccinuri - după aceea, după cum a remarcat Gates, omenirea va vedea „lumina la capătul tunelului”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0