Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Accident grav la Peresecina - O mașină s-a răsturnat

© Sputnik / Miroslav RotariAccident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019
Accident în sectorul Buiucani, 30 septembrie 2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident teribil s-a produs în această dimineață pe traseul Chișinău-Orhei, la intrare în localitatea Peresecina. Două automobile s-au ciocnit violent, iar în consecință una dintre ele s-a răsturnat.

CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Accidentul s-a produs în jurul orei 10:00, într-o curbă de la intrarea în satul Peresecina. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, a precizat pentru Spuntik Moldova că șoferul unui Mercedes, un bărbat în vârstă de 42 de ani, se deplasa spre Chișinău, iar din cauza carosabilului umed, ar fi pierdut controlul mașinii și a ieșit pe contrasens, lovind lateral un automobil. În urma impactului, ambele mașini au ajuns în parapet, iar unul din autoturisme s-a răsturnat. 

Totodată, ambii conducători auto, dar și o pasageră care se afla pe bancheta din față a unui automobil s-au ales cu traumatisme și au fost transportați la Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Poliția precizează că șoferii nu erau băuți la volan. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele impactului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0