Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Remanieri în PPDA – Rămâne sau nu Năstase președinte?

© Sputnik / Miroslav RotariПразднование Дня независимости в Молдове
Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Abonare
În timpul apropiat în PPDA vor avea loc remanieri și schimbări de concepție. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele partidului, Alexandru Slusari, în cadrul emisiunii „Logica Puterii” de la Radio Sputnik Moldova. 

CHIȘINĂU 19 nov - Sputnik. În cadrul Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” se anunță schimbări. Cei din partid vor să-i dea o nouă viață și să facă remanieri. Alexandru Slusari a vorbit astăzi în cadrul emisiunii „Logica Puterii” de la Radio Sputnik Moldova despre eventualele schimbări și dacă acestea îl vor viza și pe președintele partidului, Andrei Năstase. 

Президент Молдовы Игорь Додон провел экскурсию по недавно открытому после реставрации зданию администрации главы государства - Sputnik Moldova
PPDA nu merge la consultările cu Igor Dodon - Declarație
„Probabil că foarte curând o să organizăm un congres. Noi suntem preocupați de acest lucru. (…) Demisia de dragul demisiei nu este un scop în sine. Demisii și remanieri de cadre pot fi privite doar în contextul resetării, abordării complexe. Schimbarea, ajustarea programului, colaborarea cu business-ul național, anumite schimbări în structurile teritoriale și unul din elemente poate fi schimbarea în cadrul conducerii partidului. Dar nu vor fi demisii de dragul demisiei. Că dacă schimbăm pe X cu Y, problemele cronice nu se schimbă, rămân aceleași și noul președinte o să aibă aceleași probleme. (…) Demisiile sunt doar un element din această strategie de schimbare”, a menționat Alexandru Slusari.

Amintim că președintele Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a candidat în primul tur al alegerilor prezidențiale din acest an. Potrivit datelor CEC, acesta a acumulat 43 924 de voturi, adică 3,26%. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0