Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Meciului Irlanda de Nord - România: Rezumat

© Photo : Federația Română de FotbalNaționala de fotbal a României
Naționala de fotbal a României - Sputnik Moldova
Abonare
România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, și este în urna a doua pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022, din Qatar, grație victoriei Serbiei cu Rusia, scor 5-0. Tragerea la sorți va avea loc la 7 decembrie.

BUCUREȘTI, 19 nov – Sputnik. România a remizat, la Belfast, cu Irlanda de Nord, scor 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor. Prima repriză a fost una echilibrată, fără ocazii clare de ambele părți. În repriza a doua, Irlanda de Nord a început mai bine și a a deschis scorul în minutul 56. Boyce a câștigat duelul cu Crețu și a marcat din trei metri în urma unui corner.

Meciul Moldova - Kosovo - Sputnik Moldova
Sport
Înfrângere cu gust amar pentru naționala Moldovei

Mirel Rădoi a forțat pe final de meci și a fost inspirat când l-a introdus pe Eric Bicfalvi. În minutul 82, mijlocașul de 32 de ani a marcat golul egalizator cu un șut de la 11 metri și a adus României punctul de care avea nevoie pentru a depăși Rusia în clasamentul FIFA.

Selecționerul Mirel Rădoi a folosit următorii jucători: Tătărușanu (c) – Nedelcearu, Cristea, Toșca (Bicfalvi 74) – Crețu (Mogoș 64), Marin, Nistor, Camora – Man (Maxim 64), Alibec (Băluța 87), Tănase (Ganea 87)

După egalul de la Belfast, România a terminat grupa din Liga Națiunilor pe locul 3, cu 8 puncte. Pe primul loc s-a clasat Austria, cu 13 puncte, cu 3 mai mult ca Norvegia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0