Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Înfrângere cu gust amar pentru naționala Moldovei

Abonare
Naționala de fotbal a Moldovei a încheiat pe ultimul loc grupa a 3-a din a treia ligă valorică a Ligii Națiunilor. ”Tricolorii” au cedat la limită pe terenul statului Kosovo, scor 0-1.

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. Atacantul Ion Nicolaescu, cel care înscrisese singurul gol de până acum în Liga Națiunilor - în egalul cu Kosovo, a avut două șanse importante de a puncta și la Priștina. În minutul 19 a reluat cu capul peste poartă după o centrare foarte bună a lui Danu Spătaru.

Cum ocaziile ratate se răzbună, kosovarii au înscris golul victoriei în minutul 31. După o fază fixă, mingea a ajuns la fundașul lui Dinamo Zagreb, Lirim Kastrati, care a reușit să-l învingă pe portarul Stanislav Namașco. Goalkeeperul de 34 de ani a făcut un nou meci bun, având o intervenție salvatoare în minutul 62.

Meciul Moldova - Grecia - Sputnik Moldova
Sport
Video: Un gol fabulos decide meciul Moldova - Grecia

Finalul a aparținut Moldovei. În sprijinul atacanților a venit și căpitanul Igor Armaș, care a avut două ocazii de gol. Nu ne-a ajutat nici eliminarea lui Dresevic din minutul 85. La ultima fază a meciului, nou-intratul Alexandr Belousov a tras milimetric pe lângă poartă.

Engin Firat, care a primit un cartonaș galben în minutul 72 pentru proteste, rămâne fără victorie la cârma naționalei Moldovei. Antrenorul de origine turcă ar putea fi demis la finalul anului.

Firat a folosit următorii jucători: Namașco - Reabciuk, Armaș (c), Efros, Jardan - Ioniță (Caimacov 60), Cebotaru, Țurcan, Plătica (Rață 38), Spătaru (Belousov 86) - Nicolaescu

Moldova încheie grupa cu un singur punct la activ și va juca barajul cu Kazahstan pentru a se menține în Liga C. Grupa noastră a fost câștigată de Slovenia, care a remizat, scor 0-0, în Grecia, și a terminat cu două puncte peste eleni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0