Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Două incendii la rând în Transnistria – sunt decedați

© Sputnik / Mihai CarausПожар в здании Филармонии
Пожар в здании Филармонии - Sputnik Moldova
Abonare
La Tiraspol, un bărbat a murit în urma unui incendiu. În satul Frunze, pompierii au găsit o femeie decedată în casa cuprinsă de flăcări, iar lupta cu focul a durat mult.

CHIȘINĂU, 18 nov – Sputnik. La Tiraspol și în satul Frunze, raionul Slobozia, au izbucnit incendii, în ambele cazuri – în case private, luând viața unor oameni.

Пожар в здании Филармонии - Sputnik Moldova
Societate
Video: Salvatorii și pompierii pornesc o nouă campanie

La Tiraspol a murit un bărbat. Experții au explicat că tragedia s-a produs din cauza unei plite electrice incluse. Dispozitivul era pe podea și de la el a pornit focul.

„Pompierii au finalizat stingerea focarului de ardere. Două echipaje ale pompierilor de la Tiraspol au lucrat la fața locului. Ancheta continuă”, au anunțat autoritățile transnistrene.

În satul Frunze, lucrările de localizare a focarului arderii au necesitat mult timp. În timp ce stingeau focul, pompierii au găsit o femeie fără semne de viață.

„În interior era mult fum. Este imposibil să pătrunzi fără dispozitive de protecție respiratorie. Pompierii au găsit corpul unei femei pe pat. Flăcările au cuprins întreaga cameră", a menționat un responsabil.

Potrivit vecinilor, în casă locuia o femeie în vârstă. Pompierii din Pervomaisk au fost detașați la locul incendiului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0