Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: A furat automobilul unui cunoscut pentru a se plimba

© Sputnik / Miroslav RotariReținere
Reținere  - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 25 de ani a ajuns pe mâna poliției după ce a furat automobilul unui cunoscut de-al său chiar din fața casei.

CHIȘINĂU, 18 nov - Sputnik. Polițiștii Inspectoratului Ciocana au fost sesizați în dimineața zilei de 9 septembrie, de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, locuitor al satului Cheltuitori, care s-a plâns că i-a fost furată mașina în valoare de 80 de mii de lei, parcată în fața casei. 

În cadrul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că făptașul este un tânăr de 25 de ani, originar din raionul Ungheni.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Video: Urmărire ca-n filme: Un șofer mort beat a fugit de Poliție
Acesta s-a dovedit a fi chiar un cunoscut de-al victimei. Individul a intrat pe ascuns în casă, de unde a furat cheile de la automobil, iar ulterior s-a deplasat spre Chișinău. Ghinion însă, în drum spre Capitală, suspectul a accidentat mașina. Recent, făptașul a fost reținut. În cadrul audierilor, el și-a recunoscut vina. Tânărul le-a povestit polițiștilor că era în stare de ebrietate când a comis infracțiunea și a furat automobilul pentru a se plimba.

El este acum cercetat penal și riscă amendă de până la 67 500 de mii de lei sau chiar închisoare de până la 3 ani. Anterior, suspectul a fost judecat pentru furt.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0