Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Urmărire ca-n filme: Un șofer mort beat a fugit de Poliție

© Sputnik / Vladimir PolusatovPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Urmărire ca în filme pe străzile din Chișinău. Zece echipaje de poliție au intervenit pentru a stopa un automobil.

CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Zece echipaje de poliție au fost pe urmele unui automobil în care se afla câțiva tineri. Totul s-a întâmplat aseară târziu, pe una din străzile din sectorul Râșcani al Capitalei. Polițiștilor le-a atras atenția modul straniu în care circula un automobil de model Dacia, astfel atenționând șoferul să oprească. Acesta a refuzat și a încercat să se scape.

Polițiștii au reușit să blocheze automobilul acestuia la intersecția străzilor Matei Basarab și Nicolae Dimo. Potrivit informațiilor prezentate de Inspectoratul Național de Securitate Publică, în mașină se aflau patru bărbați, toți locuitori ai municipiului Chișinău, cu vârsta cuprinsă între 20 și 25 de ani. Șoferul vizibil era în stare de ebrietate. Tânărul de 21 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul arătând o concentrație de 0,81 mg/l în aerul expirat.

Făptașii erau agresivi și nu se subordonau cerințelor legale, astfel că polițiștii au utilizat gazul lacrimogen și cătușele. Bărbații au fost escortați la Inspectoratul de poliție pentru documentare.

Toți patru sunt documentați pentru nesubordonare la cerințele legale ale polițiștilor, iar șoferul și pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, comportament agresiv în trafic și pentru că nu avea la el permisul de conducere.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0