Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pascaru, despre refuzul politicienilor de a veni la consultări

© Sputnik / OsmatescoNicolae Pascaru
Nicolae Pascaru - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PSRM, Nicolae Pascaru consideră că toți actorii politici din Parlamentul Republicii Moldova trebuie să se așeze la masa de discuții pentru a stabili prioritățile și agenda de lucru pe viitor. Acesta a comentat refuzul politicienilor de a veni la consultări.
Pascaru, despre refuzul politicienilor de a veni la consultări

În cadrul emisiunii "Logica Puterii", deputatul Partidului Socialist din Republica Moldova, Nicolae Pascaru a declarat că după terminarea campaniei electorale prioritatea deputaților din Parlament este să se așeze la masa de discuții și să stabilească soluțiile pentru problemele cu care se confruntă cetățenii țării.

Corneliu Ciurea - Sputnik Moldova
Politică
Ciurea: Cum a reușit Maia Sandu să câștige scrutinul
"În țară sunt mule probleme mari – efectele pandemiei, secetei și acum nu trebuie să ne gândim la scheme electorale, dar la interesul cetățenilor. Ar fi bine ca deputații să găsească un numitor comun și să vedem încotro mergem", a spus Nicolae Pascaru.

Amintim că luni președintele în exercițiu Igor Dodon a anunțat că va iniția discuții cu toate partidele parlamentare pentru a stabili ce proiecte de lege trebuie votate în timpul apropiat. Ieri Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Democrat din Moldova și grupul parlamentar PRO Moldova au spus că nu vor da curs invitației.

Igor Dodon a venit cu o reacție la poziția celor patru formațiuni. Acesta a declarat pentru presă că le-a întins o capcană deputaților și nici nu se aștepta ca cineva dintre ei să accepte invitația. Totodată, președintele în exercițiu a menționat că PSRM pledează în continuare pe alegeri parlamentare anticipate. El a anunțat de asemenea că în data de 18 decembrie va fi organizat congresul PSRM.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0