Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vaccinul rusesc EpiVacCorona - în faza III a studiilor clinice

© AP Photo / Ng Han GuanVaccină COVID-19
Vaccină COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Vaccinul EpiVacCorona împotriva COVID-19, dezvoltat de centrul de cercetare rus Vector, se află acum în faza III a studiilor clinice post-înregistrare, a declarat marți șeful Rospotrebnadzor, Serviciul Federal Rus pentru Protecția Drepturilor Consumatorului.

BUCUREŞTI, 17 nov – Sputnik. „Vaccinul EpiVacCorona pe bază de antigeni peptidici a fost [înregistrat] la 13 octombrie, iar studiile post-înregistrare de fază III sunt în desfășurare”, a anunţat Anna Popova în cadrul unui forum online despre noile date științifice privind COVID-19, potrivit Sputnik France. 

Российская зарегистрированная вакцина от COVID-19 - Sputnik Moldova
Vaccinul “Sputnik V” va fi promovat în rețele de socializare

La mijlocul lunii octombrie, Rusia a înregistrat al doilea vaccin împotriva coronavirusului, EpiVacCorona, care a fost dezvoltat de centrul de cercetare Vector.

Este planificat ca EpiVacCorona să fie introdus în circulația civilă la 1 ianuarie 2021, conform datelor din certificatul de înregistrare a vaccinurilor publicat în registrul de stat al medicamentelor.

Pe 11 august, Rusia a înregistrat primul vaccin COVID-19 din lume, Sputnik V, care a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare Gamaleia cu sprijinul Fondului de Investiții Directe din Rusia (RDIF).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0