Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vaccinul “Sputnik V” va fi promovat în rețele de socializare

© Sputnik / пресс-служба Минздрава РФ / Accesați arhiva multimediaРоссийская зарегистрированная вакцина от COVID-19
Российская зарегистрированная вакцина от COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Federația Rusă va demara o campanie în rețele de socializare pentru promovarea vaccinului anti-COVID-19 “Sputnik V”.

CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik. Fondul pentru Investiții Directe (RFPI) și Centrul Gamalei, vor lansa o campanie de informare în rețele de socializare cu privire la vaccinul rusesc “Sputnik V” împotriva coronavirusului, anunță RIA Novosti, cu referință la un comunicat al fondului.

Campania va utiliza hashtagul #SputnikV.

“Canalele vaccinului #SputnikV în rețele de socializare le vor relata utilizatorilor despre mersul testărilor clinice, producția și vaccinarea populației în diverse state. Cercetătorii Centrului Gamalei vor povesti despre crearea vaccinului și tehnologia care a fost utilizată. Oamenii vaccinați cu #SputnikV își vor împărtăși propria experiență”, le-a declarat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al RFPI.

Первая в мире вакцина от коронавируса - Sputnik Moldova
Rusia
Un nou producător al vaccinului Sputnik V, înregistrat în Rusia
Canalele cu utilizarea hashtagului menționat vor devenit o platformă de bază pentru anunțarea știrilor legate de vaccin, pentru publicarea datelor cu privire la numărul celor vaccinați și despre producția preparatului.

De asemenea, vor fi organizate transmisiuni pe Twitter, Facebook, Instagram și Youtube de la cele mai importante evenimente legate de vaccin și interviuri cu cei mai importanți experți.

În august, Ministerul Sănătății din Rusia a anunțat înregistrarea primului vaccin din lume împotriva COVID-19, creat de Centrul Gamalei în cooperare cu Fondul pentru Investiții Directe. Preparatul a primit numele “Sputnik V” și prevede administrarea a două componente, la o distanță de trei săptămâni.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0