Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Adrian Mutu califică România la EURO 2021!

© Photo : Federația Română de FotbalRomânia se califică la Europene
România se califică la Europene - Sputnik Moldova
Abonare
Naționala de tineret a României a remizat pe teren propriu cu echipa similară a Danemarcei, scor 1-1, și și-a asigurat calificarea la Campionatul European din 2021!

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. ”Tricolorii” merg la Europenele de tineret pentru a doua oară consecutiv, după ce la ediția din 2019 a reușit să ajungă până în semifinalele competiției.

Meciul Moldova - Grecia - Sputnik Moldova
Sport
Video: Un gol fabulos decide meciul Moldova - Grecia

Rezultatele meciurilor de astăzi i-au permis României să se califice la EURO 2021 chiar și cu un singur punct obținut pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

Ambele goluri au fost înscrise în repriza secundă. Danezii au deschis scorul după un penalty acordat eronat de arbitrul georgian Georgi Vadacikoria, însă România a reușit golul egalizator prin Valentin Costache, în minutul 72.

Selecționerul Adrian Mutu a folosit următorii jucători: Vlad - Boboc, Pașcanu, Ciobotariu, Haruț - Moruțan, Marin, Olaru - Hagi (c), Costache (Carnat 76), Mățan.

România a încheiat pe locul 2 grupa a 8-a, cu 20 de puncte, cu 6 mai puține ca Danemarca.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0