Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

”Tricolorii” au zburat spre Kosovo: surprize în lotul lui Firat

© Photo : FMF - FEDERAȚIA MOLDOVENEASCA DE FOTBAL”Tricolorii” au făcut deplasarea spre Kosovo
”Tricolorii” au făcut deplasarea spre Kosovo - Sputnik Moldova
Abonare
Selecționata de fotbal a Moldovei a făcut deplasarea spre Kosovo în această dimineață. Zborul spre Priștina a durat o oră și 20 de minute.

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Pentru ultimul meci din Liga Națiunilor, antrenorul Engin Firat are la dispoziție 23 de jucători. Nu au făcut deplasarea Veaceslav Posmac, Eugeniu Cociuc, Alexandru Epureanu și Alexandr Osipov. Cociuc s-a accidentat în meciul cu Grecia, iar Posmac a primit un nou cartonaș galben, motiv pentru care este suspendat. Căpitanul Alexandru Epureanu a revenit la echipa de club.

Champions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan - Sputnik Moldova
Sport
Video: Umilință pentru Real chiar dacă a condus în meciul cu Valencia!
Conform înțelegerii selecționerului Engin Firat cu clubul Istanbul Bașakșehir, el a putut evolua doar în 2 din cele 3 meciuri programate în această perioadă.

În locul lui Posmac a fost convocat fundașul de la Petrocub, Ștefan Efros. Petrocub are cei mai mulți oameni la lot - 5. Dan Taras s-a refăcut după o accidentare, Sergiu Plătica și-a ispășit suspendarea, iar Ion Jardan și Iaser Țurcan sunt pregătiți să bifeze un nou meci pentru echipa națională.

De asemenea, contra lui Kosovo va putea evolua atacantul Ion Nicolaescu, care a fost și el suspendat în meciul cu Grecia. De altfel, Nicolaescu a marcat singurul gol de până acum al ”tricolorilor” în Liga Națiunilor, în egalul cu Kosovo, scor 1-1, de la Parma.

Ieri, naționala Moldovei a efectuat un antrenament de o oră la baza de la Vadul-lui-Vodă. De asemenea, jucătorii și membrii staff-ului tehnic au fost testați la COVID-19, iar rezultatele tuturor testelor sunt negative.

În această seară, de la ora 19:00, la stadionul Fadil Vokrri se va desfășura conferința de presă cu participarea selecționerului Engin Firat și a portarului Stanislav Namașco, iar la ora 20:00 echipa va efectua antrenamentul oficial.

Exact acum 13 ani, Namașco a debutat pentru echipa națională, în victoria superbă, 3-0 cu Ungaria. De atunci, Namașco a adunat 50 de prezențe la prima reprezentativă, fiind cel mai selecționat portar din istoria naționalei.

Meciul Kosovo - Moldova va fi deservit de o brigadă de arbitri din Estonia, condusă la centru de Roomer Tarajev. Asistenții lui vor fi Neeme Neemlaid și Sander Saga. Partida de la Priștina va începe de la ora 21:45 și va fi transmisă de Prime. În clasament, Moldova are un singur punct la activ, cu unul mai puțin ca Kosovo. ”Tricolorii” au nevoie doar de victorie pentru a evita ultimul loc din grupă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0