Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Naționala Moldovei s-a pornit spre Kosovo în această dimineață

Abonare
Naționala de fotbal a Moldovei a plecat la Kosovo în această dimineață. Pentru ultimul meci din Liga Națiunilor, antrenorul Engin Firat are la dispoziție 23 de jucători.

Nu au mers în Kosovo Veaceslav Posmac, Eugeniu Cociuc, Alexandru Epureanu și Alexandr Osipov. Cociuc s-a accidentat în meciul cu Grecia, iar Posmac a primit un nou cartonaș galben, motiv pentru care este suspendat. Căpitanul Alexandru Epureanu a revenit la echipa de club.

Meciul Moldova - Grecia - Sputnik Moldova
Sport
Video: Un gol fabulos decide meciul Moldova - Grecia

Conform înțelegerii selecționerului Engin Firat cu clubul Istanbul Bașakșehir, el a putut evolua doar în 2 din cele 3 meciuri programate în această perioadă.

În locul lui Posmac a fost convocat fundașul de la Petrocub, Ștefan Efros. Petrocub are cei mai mulți oameni la lot - 5. Dan Taras s-a refăcut după o accidentare, Sergiu Plătica și-a ispășit suspendarea, iar Ion Jardan și Iaser Țurcan sunt pregătiți să bifeze un nou meci pentru echipa națională.

De asemenea, contra lui Kosovo va putea evolua atacantul Ion Nicolaescu, care a fost și el suspendat în meciul cu Grecia. De altfel, Nicolaescu a marcat singurul gol de până acum al ”tricolorilor” în Liga Națiunilor, în egalul cu Kosovo, scor 1-1, de la Parma.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0