Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Liga Națiunilor: un nou meci anulat din cauza pandemiei

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaФутбол.
Футбол. - Sputnik Moldova
Abonare
Meciul de fotbal dintre naţionalele Elveţiei şi Ucrainei, din această seară, din Liga Naţiunilor, nu se va mai juca după ce mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate în rândul fotbaliştilor echipei ucrainene.

CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Meciul Elveția - Ucraina urma să se dispute la Lucerna de la ora 21:45. Departamentul de sănătate al cantonului Lucerna a indicat punerea în carantină a întregii delegaţii ucrainene.

Meciul Moldova - Grecia - Sputnik Moldova
Sport
Video: Un gol fabulos decide meciul Moldova - Grecia

După trei cazuri pozitive luni, întreaga echipă ucraineană şi staff-ul tehnic au fost testaţi din nou. În urma testelor, alte trei rezultate au fost pozitive. Astfel, autorităţile sanitare din Lucerna au cerut carantinarea întregii delegaţii.

Luni au fost testați pozitiv Dmitrii Riznîk, Eduard Sobol și Evgheni Makarenko, iar astăzi au fost depistați cu coronavirus alți trei jucători: Ruslan Malinovski, Junior Moraes și Serghei Krivțov.

Meciul ar putea avea loc în luna decembrie sau chiar în 2021. O decizie finală va fi luată de UEFA. Această partidă va decide cine va retrograda în Liga B.

Câștigătoarea acestei grupe se va decide în meciul Spania - Germania. Partida se va juca astăzi la Sevilla de la ora 21:45. Germania are 9 puncte, cu unul mai mult ca Spania.

Anterior, un alt meci a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Este vorba de partida România - Norvegia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0