Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Numărul cazurilor este dublu față de ziua de luni

Abonare
Ministerul Sănătății a publicat numărul persoanelor infectate astăzi cu COVID-19. Potrivit datelor oficiale, cifra este dublă față de ziua de luni. Astfel, țara noastră a depășit 90 de mii de cazuri de infectări.

CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 1 069 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Asta după ce ieri s-au înregistrat 564 de cazuri, adică de două ori mai puțin. Dintre acestea, 10 cazuri sunt importate din România, Ucraina, Germania, Turcia, Italia și Portugalia. Trebuie de menționat însă că și numărul testelor efectuate astăzi este dublu. În total, au fost făcute 3 115 de teste, dintre care primar - 2 632. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 90 912. 

Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova
Câți elevi și profesori sunt infectați cu COVID-19 în Moldova
82 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. Acum, 241 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 57 sunt conectați la aparate de respirație asistată. 

În același timp, 1 185  de oameni au fost tratați de coronavirus. De la începutul pandemiei, 73 059 de pacienți s-au vindecat de COVID-19. În total, 4 107 de persoane urmează tratament la domiciliu cu forme ușoare de coronavirus, iar 27 087 sunt sub supraveghere la domiciliu.  

Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 19 persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 2 054 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0