Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Biroul Permanent al Parlamentului se reunește în ședință

© Sputnik / Rodion ProcaȘedința Parlamentului RM
Ședința Parlamentului RM - Sputnik Moldova
Abonare
După o pauză care a durat mai mult de două luni, deputații se vor reuni din nou în ședință plenară. Mâine se convoacă Biroul Permanent al Legislativului pentru a alcătui agenda deputaților. Informația a fost confirmată de reprezentanții Parlamentului.

CHIȘINĂU, 17 nov - Sputnik. Membrii Biroul Permanent al Parlamentului se vor reuni mâine în ședință. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către purtătorul de cuvânt al Legislativului, Liliana Anghel. Întrunirea va avea loc la ora 14:00. La ședință urmează să fie stabilită agenda ședințelor plenare pentru următoarele 2 săptămâni.

Президент Молдовы Игорь Додон провел экскурсию по недавно открытому после реставрации зданию администрации главы государства - Sputnik Moldova
PAS nu acceptă consultări cu Igor Dodon
Astfel, Parlamentul are toate șansele să se reunească în ședință plenară în această săptămână, în zilele de joi sau vineri.  Ultima ședință a Legislativului a avut loc pe 10 septembrie. De atunci, deputații s-au reunit doar în ședințele fracțiunilor sau în comisiile parlamentare. 

După anunțarea rezultatelor alegerilor prezidențiale, în care Maia Sandu a câștigat scrutinul, președintele în exercițiu Igor Dodon a anunțat că va iniția discuții cu PAS, dar și cu alte fracțiuni și grupuri parlamentare, pentru a stabili ce proiecte de lege trebuie votate în timpul apropiat. Astăzi, însă Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Democrat din Moldova, dar și grupul parlamentar PRO MOLDOVA au anunțat că nu vor merge la consultările lansate. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0