Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Încă un punct de trecere a frontierei se redeschide – detalii

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal informează că încă un punct de trecere al frontierei se redeschide.

CHIȘINĂU, 15 nov – Sputnik. Punctul de trecere a frontierei de stat de la Cahul-Oancea se redeschide, informează Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal. Astfel, de mâine, începând cu ora 20:00, va fi restabilit traficul atât pentru călători, cât și pentru transportatorii de mărfuri.

Vamă  - Sputnik Moldova
Societate
Mai mulți călători au fost documentați la frontieră: Iată motivul

Totodată, autoritățile de resort reamintesc despre menținerea unor restricții de circulație impuse în perioada de pandemie.

În acest sens, se interzice intrarea pe teritoriul Republicii Moldova a străinilor și apatrizilor care vin din țările clasificate ca zonă roșie, excepții fac doar anumite categorii de persoane. Totodată, persoanele care traversează frontiera de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova și declară verbal că vin din țările clasificate ca zonă verde nu vor completa Fișa epidemiologică și nu vor semna Declarația pe propria răspundere de respectare a regimului de autoizolare pentru o perioadă de 14 zile.

Punctul de trecere a frontierei Cahul-Oancea și-a sistat temporar activitatea încă în luna martie. Această măsură a fost dispusă în scopul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0