Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai mulți călători au fost documentați la frontieră: Iată motivul

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaVamă
Vamă  - Sputnik Moldova
Abonare
Neregulile privind respectarea normelor epidemice la frontiera de stat se țin lanț. Doar în ultimele 24 de ore, 130 de călători au fost documentați pentru că au încălcat restricțiile.

CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Potrivit Poliției de Frontieră, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat mai multe încălcări, însă cele mai multe, 130 la număr vizează măsurile de prevenire și combatere a bolilor epidemice.

Poliția de Frontieră  - Sputnik Moldova
Societate
VIDEO - Acțiunile inedite ale Poliției de Frontieră de Ziua Independenței
Totodată, oamenii legii au documentat și alte abateri, cum ar fi o tentativă de trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene, cinci încălcări ale regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, au depistat un document falsificat și au înregistrat două persoane cu consemn național.  Timp de 24 de ore au traversat hotarele țării noastre 12 297 de persoane, dintre care 6 473 au fost înregistrate pe sensul de intrare în Republica Moldova. 

Cei mai mulți oameni au traversat frontiera cu România - 4 508, iar la granița cu Ucraina au fost înregistrați 1 433 . În același timp, 1 532 călători au venit prin Aeroportul Internațional Chișinău. 

La trecerea frontierei de stat, oamenii au fost supuși termometriei și au completat fișe epidemiologice. Cetățenii continuă să apeleze ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră pentru diverse precizări privind traversarea frontierei de stat. În total, s-au înregistrat 183 de apeluri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0