Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Iată câte cazuri noi s-au confirmat astăzi

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi 564 de moldoveni au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Cifra este mai mică în comparație cu datele de săptămâna trecută, când am depășit și 1 400 de cazuri într-o zi.

CHIȘINĂU, 16 nov - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 564 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Asta după ce ieri s-au înregistrat 507 cazuri. Dintre acestea, un singur caz este importat din Spania. Astăzi au fost efectuate 1 429 de teste, dintre care primar - 1 304. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 89 843. 

Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova
Câți elevi și profesori sunt infectați cu COVID-19 în Moldova
Tot astăzi, 46 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar 253 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 47 sunt conectați la aparate de respirație asistată. 

În același timp, 1 062 de oameni au fost tratați de coronavirus. De la începutul pandemiei, 71 874 de pacienți s-au vindecat de COVID-19. În total, 4 095 de persoane urmează tratament la domiciliu cu forme ușoare de coronavirus, iar 26 789 sunt sub supraveghere la domiciliu.  

Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 15 persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 2035 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0