Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu a votat în turul doi al alegerilor prezidențiale din Moldova

Abonare
După vot, Maia Sandu a făcut declarații în două limbi și a îndemnat cetățenii să meargă la vot și să-și decidă soarta de mai departe.

Candidatul la funcția de președinte al țării din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot la ora 09:00. Sandu a declarat că azi toată puterea este în mâna cetățenilor.
Candidatul PAS la prezidențiale a făcut declarații în două limbi și a îndemnat cetățenii să meargă la vot, menționând că atunci când oamenii se unesc, lucrurile se pot schimba. 

”Este ziua cetățenilor, toată putea este în mâinile voastre. Azi aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au mințit, v-au furat, care v-au sărăcit sau v-au alungat de acasă. Astăzi noi cu dumneavoastră decidem cum vor trăi oamenii din Republica Moldova în următorii patru ani, decidem cum va păși țara noastră în următorul deceniu, dar pentru asta trebuie să ieșim la vot. ”, a declarat Maia Sandu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0