Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima oră: Procedura de vot la Frankfurt, reluată

© Sputnik / Mihai CarausВыборы президента Молдовы 2020
Выборы президента Молдовы 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Comisia Electorală Centrală vine cu precizări privind alerta cu bombă de la secția de votare din orașul Frankfurt, Germania.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Alerta cu bombă de la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt pe Main, Germania, s-a dovedit a fi falsă, informează pe rețelele de socializare cetățenii care au mers la acea secție pentru a-și exercita dreptul la vot.

Граждане Молдовы голосуют на выборах президента Молдовы во Франции - Sputnik Moldova
Procesul de vot la secția din Frankfurt a fost suspendat

Potrivit lor, poliția a efectuat verificări în aproximativ o oră, iar după ce s-a stabilit că alerta este falsă a permis reluarea procedurii de vot. Cei care au mai rămas în fața secției din Frankfurt spun că o mare parte din cei prezenți până la anunțarea alertei au plecat pe la casele lor.

Comisia Electorală Centrală nu a venit deocamdată cu o informație oficială. Amintim că în jurul orei 16:00, ora Moldovei, reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt, Germania, au anunțat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt. În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0