Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a exprimat condoleanță rudelor lui Armen Djigarhanian

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaДжигарханян в фильме "Здравствуй, это я"
Джигарханян в фильме Здравствуй, это я - Sputnik Moldova
Abonare
Moldovenii care au prins perioada sovietică îl țin minte pe Armen Djigarhanian după rolurile lui în peliculele: "Место встречи изменить нельзя", "Здравствуйте, я ваша тетя!", "Собака на сене", "Короли и капуста", "Тегеран-43", "Здравствуй, это я".

CHIȘINĂU, 14 nov - Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a exprimat condoleanțe profunde colectivului "Teatrului Dramatic din Moscova sub conducerea lui Armen Djigarhanian", rudelor și celor care au fost prietenii actorului de teatru și cinema Armen Djigarhanian.

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaАрмен Джигарханян
Vladimir Putin a exprimat condoleanță rudelor lui Armen Djigarhanian - Sputnik Moldova
Армен Джигарханян

"Cu regret am aflat despre moartea lui Armen Borisovici Djigarhanian - un mare actor, luminos, o persoană strălucită, uimitor de talentată și fermecătoare. Aceasta este o pierdere imensă pentru cultura națională, pentru milioane de oameni din Rusia și din alte țări, pentru noi toți. El a fost iubit sincer pentru talentul său generos, pentru căldura sufletească, pentru că s-a dedicat profesiei și publicului. Vom păstra pentru totdeauna o bună amintire pentru Maestrul Armen Borisovici Djigarhanian, care cu adevărat este un artist al poporului", a remarcat liderul rus.

Artistul a trecut în lumea celor drepți fiind în cel de-al 86-lea an al vieții.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0