Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Peste 2000 de decese provocate de COVID-19

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat informații actualizate cu privire la situația epidemiologică privind COVID-19.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Alte 1411 cazuri noi de infectare cu COVID-19 și încă 19 decese. Informația a fost prezentată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale printr-un comunicat de presă.

Din numărul total de cazuri, cinci cazuri sunt de import. Câte unul din Marea Britanie, România, Germania, Federația Rusă, Portugalia. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 88 772 cazuri.

000 - Sputnik Moldova
OMS: Diferențele dintre simptomele de GRIPĂ și COVID - 19

Numărul cazurilor de astăzi sunt rezultatul efectuării a 4 209 de teste. Din cele peste 1400 de persoane confirmate pozitiv la COVID-19 în ultimele 24 de ore, 77 sunt lucrători medicali. Mai exact este vorba de 25 de medici, 40 de asistenți medicali și 12 care reprezintă personalul auxiliar. Potrivit informațiilor prezentate de minister, starea de sănătate a 234 de pacienți este gravă. Dintre aceștia, 49 sunt conectați la aparate de respirație asistată. Un număr mare de persoane, 19 la număr, au pierdut lupta cu COVID în ultimele 24 de ore. Este vorba de opt femei și 11 bărbați din diverse regiuni ale țării. Victimele au între 47 și 81 de ani și fiecare suferea și de alte comorbidități. Numărul deceselor provocate de coronavirus, de la începutul pandemiei a ajuns la 2006 persoane. Astăzi, alte 1134 persoane au fost tratate și externate. În total, 69 526 persoane au fost tratate de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0