Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

În Nagorno-Karabah nu se mai aud împușcături

Abonare
Șeful trupelor rusești de menținere a păcii în Nagorno-Karabah, generalul locotenent Rustam Muratov a anunțat că în regiunea de contact părțile au încetat focul și înțelegerile la care au ajuns ce președinții celor trei state sunt îndeplinite în întregime.

Șeful trupelor rusești de menținere a păcii în Nagorno-Karabah, generalul locotenent Rustam Muratov, a declarat pentru Sputnik că înțelegerile semnate de șefii celor trei state, Rusia, Armenia și Azerbaidjan care au întrat în vigoare în data de 10 noiembrie, la ora 00:00, astăzi sunt îndeplinite în întregime. Cel mai important este că pe terenul de contact astăzi sunt stopate toate acțiunile militare, nu sunt auzite împușcături, situația se stabilizează câte puțin.

El a mai spus că la baza componenței contingentului de menținere a păcii al Federației Ruse se află brigada nr. 15 de menținere a păcii. Trupa are pregătirea necesară, au fost întreprinse acțiuni practice privind operațiunii de menținere a păcii. Brigada motorizată nr. 15 al Districtului Militar Central astăzi încheie dislocarea tuturor posturilor de observare pe linia de contact.   

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0