Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A murit Armen Djigarhanean

Abonare
Renumitul actor și regizor Armen Djigarhanean a decedat, a anunțat presa din Rusia, precizând că artistul a murit la 85 de ani din cauza problemelor de sănătate.

Cunoscutul actor Armen Djigarhanean a murit, au anunțat reprezentanții teatrului pe care îl conducea și care îi poartă numele, anunță RIA Novosti.

”În această seară au apărut vești triste. Armen Djigarhanean, un artist și lider remarcabil, șef al teatrului, care îi poartă numele, a încetat din viață”, a declarat sursa.

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Accesați arhiva multimediaActorul Armen Djigarhanean, la o petrecere aniversară dedicată aniversării a 90-a a Teatrului de Stat din Moscova "Lenkom".
Актёр Армен Джигарханян - Sputnik Moldova
1/10
Actorul Armen Djigarhanean, la o petrecere aniversară dedicată aniversării a 90-a a Teatrului de Stat din Moscova "Lenkom".
© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaActorul și directorul artistic al Teatrului Dramatic din Moscova Armen Djigarhanian (dreapta), la ceremonia de adio a regizorului Mark Zaharov, la Teatrul "Lenkom" din Moscova.
Армен Борисович Джигарханян - Sputnik Moldova
2/10
Actorul și directorul artistic al Teatrului Dramatic din Moscova Armen Djigarhanian (dreapta), la ceremonia de adio a regizorului Mark Zaharov, la Teatrul "Lenkom" din Moscova.
© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaArmen Djigarhanian, președintele "Teatrului Dramatic din Moscova sub conducerea lui Armen Djigarhanian".
Армен Джигарханян - Sputnik Moldova
3/10
Armen Djigarhanian, președintele "Teatrului Dramatic din Moscova sub conducerea lui Armen Djigarhanian".
© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaActorul și regizorul Armen Djigarhanian, care a primit un premiu special „Pentru contribuția remarcabilă la dezvoltarea artei teatrale”, la ceremonia de prezentare a premiului național de teatru „Masca de aur” pe scena Teatrului muzical. K.S. Stanislavski și Vl. I. Nemirovici-Dancenko.
Армен Джигарханян - Sputnik Moldova
4/10
Actorul și regizorul Armen Djigarhanian, care a primit un premiu special „Pentru contribuția remarcabilă la dezvoltarea artei teatrale”, la ceremonia de prezentare a premiului național de teatru „Masca de aur” pe scena Teatrului muzical. K.S. Stanislavski și Vl. I. Nemirovici-Dancenko.
© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaActorul Armen Djigarhanian la ceremonia de deschidere a celui de-al VII-lea Festival Internațional de Film Musulman.
Армен Джигарханян - Sputnik Moldova
5/10
Actorul Armen Djigarhanian la ceremonia de deschidere a celui de-al VII-lea Festival Internațional de Film Musulman.
© Sputnik / Андрей Александров / Accesați arhiva multimediaActorul Armen Djigarhanian în timpul filmării filmului „Germanul” în regia lui Alexander Efremov, la Minsk.
Армен Джигарханян - Sputnik Moldova
6/10
Actorul Armen Djigarhanian în timpul filmării filmului „Germanul” în regia lui Alexander Efremov, la Minsk.
© Sputnik / Владимир Трефилов / Accesați arhiva multimediaActorul și directorul artistic al Teatrului Dramatic din Moscova sub conducerea lui A. Djigarhanian, Armen Djigarhanian, (stânga) și actorului Leonid Iarmolnik la conferința de presă „Copiii dincolo de politică” de la Centrul de presă multimedia internațional Rossiya Segodnya din Moscova.
Армен Джигарханян и актер Леонид Ярмольник - Sputnik Moldova
7/10
Actorul și directorul artistic al Teatrului Dramatic din Moscova sub conducerea lui A. Djigarhanian, Armen Djigarhanian, (stânga) și actorului Leonid Iarmolnik la conferința de presă „Copiii dincolo de politică” de la Centrul de presă multimedia internațional Rossiya Segodnya din Moscova.
© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaDirectorul artistic al Teatrului Dramatic din Moscova în mumele lui M.N. Iermolov, Oleg Menșikov, (stânga) și actorul și regizorul Armen Djigarhanian, în tribuna spectatorilor în timpul unei reprezentații teatrale pe Piața Roșie a Moscovei în cinstea Zilei Orașului.
Армен Джигарханян - Sputnik Moldova
8/10
Directorul artistic al Teatrului Dramatic din Moscova în mumele lui M.N. Iermolov, Oleg Menșikov, (stânga) și actorul și regizorul Armen Djigarhanian, în tribuna spectatorilor în timpul unei reprezentații teatrale pe Piața Roșie a Moscovei în cinstea Zilei Orașului.
© Sputnik / Т. Красовская / Accesați arhiva multimediaArtistul poporului al URSS A. Djigarhanian în rolul lui Socrate, în piesa „Conversație cu Socrate” de E. Radzinski.
Армен Борисович Джигарханян - Sputnik Moldova
9/10
Artistul poporului al URSS A. Djigarhanian în rolul lui Socrate, în piesa „Conversație cu Socrate” de E. Radzinski.
© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimediaActorul de teatru și cinema, artistul poporului al URSS, Artiom Djigarhanian.
Армен Борисович Джигарханян - Sputnik Moldova
10/10
Actorul de teatru și cinema, artistul poporului al URSS, Artiom Djigarhanian.
Fluxul de știri
0