Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție: Unde moldovenii vor vota în Israel

© Sputnik / Miroslav RotariКишиневцы голосуют на втором туре местных выборов
Кишиневцы голосуют на втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Abonare
Moldovenii cu drept de vot din Israel vor trebui să meargă în alt loc ca să poată participa la alegerea președintelui. Ambasada Republicii Moldova din Israel anunță că a fost schimbată adresa secției de votare din țara respectivă.

CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Atenție, diaspora! Moldovenii din Israel sunt îndemnați să meargă la vot la sediul Beit Ha Sofer, strada Elieizer Kaplan 6, din orașul Tel Aviv. Ambasada Republicii Moldova în Israel anunță că alegătorii pot să se deplaseze către secția de vot cu transportul public, autobuzele pe liniile: 142, 193, 26, 270, 56, 611, 70, 82, 89.

Голосование на выборах президента Молдавии в Москве - Sputnik Moldova
Program de lucru special pentru două secții de vot din străinătate

Totodată, dreptul de a vota îl au și cetăţenii Republicii Moldova care au împlinit, inclusiv în ziua alegerilor, 18 ani. Alegătorii își pot exercita dreptul de vot în baza unuia dintre documente:
- Pașaportul cetățeanului Republicii Moldova, inclusiv cu termen de valabilitate expirat;
- Buletinul de identitate cu fișa de însoțire, doar în curs de valabilitate;
- Livretul de marinar.

Alegătorii vor putea intra în secția de votare doar după termometrie și cu purtarea obligatorie a măștii de protecție, astfel încât să acopere gura și nasul, precum și mănuși de unică folosință, dar și pixuri pentru a se putea semna în lista electorală. Oamenii sunt îndemnați să respecte distanța fizică de cel puțin un metru în perimetrul secției de votare și în incinta acesteia. 

Secţiile de votare vor fi deschise în intervalul orelor 07:00 – 21:00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0