Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alegeri 2020: Peste șase mii de polițiști, la datorie

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul General al Poliției a anunțat astăzi cum va fi asigurată ordinea publică în ziua de duminică, când au loc alegeri.

CHIȘINĂU, 13 nov – Sputnik. Peste șase mii de polițiști vor asigura ordinea publică pe teritoriul Republicii Moldova în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al prezidențialelor. Informația a fost făcută publică de șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu, în cadrul unei conferințe de presă.

Editura ”Universul” - Sputnik Moldova
Ce spune Poliția despre incidentul de la tipografia Universul

„La nivel național Poliția va antrena peste 6000 de angajați pentru a interveni imediat la sesizările legate de incidente și infracțiuni în timpul procesului de vot precum și buna asigurare a desfășurării întregului proces până la predarea buletinelor de vot consiliilor electorale de circumscripție”, a precizat Paiu.

Acesta a informat că în perioada exercițiului electoral între orele 07:00-21:00, angajații IGP împreună cu angajanții ANTA vor monitoriza deplasarea pe teritoriul țării a autovehiculelor a căror capacitate de transportare este mai mare de opt persoane și a transportului rutier de persoane prin curse regulate, care funcționează potrivit legislației Republicii Moldova.

Cetățenii moldoveni cu drept de vot, duminică 15 noiembrie, vor vota președintele în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0