Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Un număr mare de cazuri s-a confirmat și astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Un număr mare de cazuri de infectare cu virusul COVID-19 s-a înregistrat și astăzi. Ministerul Sănătății anunță că 1 323 de moldoveni au fost testați pozitiv cu coronavirus.

CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 1 323 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Asta după ce ieri s-au înregistrat 1 331 de cazuri. Dintre acestea 13 cazuri sunt importate din România, Germania, Federația Rusă, Italia și Turcia. Astăzi au fost efectuate 3 502 de teste, dintre care primar - 3 032. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la  87 361. 

Медицинский работник работает на участке тестирования на COVID-19 - Sputnik Moldova
Societate
COVID-19 nu bate în retragere: Un nou antirecord
Tot astăzi, 66 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar 256 de pacienți se află în stare gravă, dintre 44 care sunt conectați la aparate de respirație asistată. 

În același timp, 1 122 de oameni au fost tratați de coronavirus. De la începutul pandemiei, 68 392 de pacienți s-au vindecat de COVID-19. În total, 3 866 de persoane urmează tratament la domiciliu cu forme ușoare de coronavirus, iar 26 470 sunt sub supraveghere la domiciliu.  

Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 17 persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 1 987 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0