Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19 nu bate în retragere: Un nou antirecord

© REUTERS / BERNADETT SZABOМедицинский работник работает на участке тестирования на COVID-19
Медицинский работник работает на участке тестирования на COVID-19 - Sputnik Moldova
Abonare
Record absolut de cazuri noi de COVID-19 înregistrate într-o zi. Astăzi au fost confirmate prin teste de laborator 1131 de cazuri de coronavirus. Totodată, alte 19 persoane au pierdut lupta cu boala. Cifrele au fost prezentate de către Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU, 12 nov - Sputnik. Date alarmante vin de la Ministerul Sănătății. Încă 1 331 de persoane au fost diagnosticate astăzi cu noul coronavirus. Printre  acestea se numără și 11 cazuri de import din Serbia, Austria, Marea Britanie, Italia, Franța și Turcia. Astfel, bilanțul infectărilor cu noul virus a ajuns la 86 038 de cazuri. 

Медицинский работник в Европейской клинике во время вспышки коронавирусной болезни  - Sputnik Moldova
Societate
COVID – 19: Număr mare de cazuri confirmate într-o singură zi

Rezultatul pozitiv l-au primit și 74 de lucrători medicali. Cei mai mulți sunt asistenți medicali - 41 la număr. S-au îmbolnăvit și 26 de medici și șapte infirmieri. 

COVID-19 a luat astăzi viața a 19 oameni. Este vorba despre 11 femei și opt bărbați cu vârstele cuprinse între 56 și 85 de ani. În prezent, în spitalele din țară sunt internați 2 970 de pacienți. Dintre aceștia, 231 sunt în stare extrem de gravă, iar 42 sunt conectați la aparate de ventilare artificială. Totodată, alți 1 115 pacienți s-au vindecat. Astfel, bilanțul a ajuns la 67 270 de persoane tratate. Datele mai arată că 3 776 de persoane au forme ușoare și se vindecă la domiciliu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0