Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

CEC atenționează: Ultima zi de agitație electorală

© Sputnik / Mihai Carausбрифинг ЦИК-а 2020
брифинг ЦИК-а 2020 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Comisia Electorală Centrală atenționează că astăzi, 13 noiembrie, este ultima zi în care candidații la funcția de președinte al Republicii Moldova mai pot face agitație electorală.

CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Agitația electorală este strict interzisă în ziua alegerilor şi cea precedentă ei. În aceste zile nu este permisă nici apariția candidaților în alegeri la emisiuni televizate sau radiofonice.

Dorin Cimil - Sputnik Moldova
Îl va exclude sau nu CEC pe Dodon din cursă: Ce spune Cimil
Direcția Comunicare, Relații Publice și Mass-Media a Comisiei Electorale Centrale menționează într-un comunicat de presă că interdicția respectivă nu se referă la informațiile deja plasate pe internet și pe afișele expuse anterior.

De asemenea, concurenții electorali nu pot efectua virări în/din contul cu mențiunea ”Fond Electoral”.

Continuarea agitației electorale în zilele menționate de către mass-media, concurenți electorali și cetățeni constituie contravenție administrativă și se sancționează cu amendă, de la 15 la 30 de unități convenționale aplicată persoanei fizice ori cu amendă de la 35 la 50 de unități convenționale, aplicată persoanei cu funcție de răspundere sau concurentului electoral.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0