Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Victorie de senzație pentru Radu Albot!

© Photo : Facebook/Radu AlbotRadu Albot
Radu Albot - Sputnik Moldova
Abonare
Radu Albot face senzație la turneul ATP din Sofia! Tenismenul de pe locul 93 mondial a produs șocul optimelor de finală, eliminându-l pe favoritul principal al competiției, canadianul Denis Shapovalov.

CHIȘINĂU, 11 nov – Sputnik. Albot l-a învins, marți seara, pe numărul 12 mondial în două seturi, scor 6-2, 6-4. Partida a durat o oră și 15 minute.

În prima rundă, tenismenul moldovean a dispus de japonezul Yuichi Sugita, de asemenea în două seturi, scor 6-4, 6-1. În runda următoare, Albot îl va întâlni pe învingătorul perechii Egor Gerasimov (Belarus) - Adrian Mannarino (Franța).

Judocanul Victor Sterpu, campion european U23 - Sputnik Moldova
Sport
Video: Un procedeu spectaculos i-a adus victoria lui Sterpu la Europenele U23
Radu Albot s-a bucurat de succes și în proba de dublu. El a făcut pereche cu nou-zeelandezul, Artem Sitak. Cei doi s-au impus cu scorul de 2-1 în fața duetului De Minaur/Vega, scor 3-6, 7-6, 11-9.

Radu Albot este singurul tenismen moldovean care a câștigat un turneu din seria ATP. În 2005 s-a impus la dublu la Istanbul, iar în 2019 a triumfat la simplu la Delray Beach Open.

Astăzi, 11 noiembrie, Radu Albot a împlinit 31 de ani! Obiectivul său este să revină în top 50 mondial.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0