Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi detalii în cazul alertei cu bombă de la Judecătorie

© Sputnik / Alena MatveevaПроверка сообщения о бомбе в здании суда сектора Буюканы
Проверка сообщения о бомбе в здании суда сектора Буюканы - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei vine cu noi informații despre alerta cu bombă din această dimineață de la sediul Buiucani a Judecătoriei Chișinău.

CHIȘINĂU, 10 nov – Sputnik. Alerta cu bombă din această dimineață de la sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău a fost una falsă. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Poliției Capitalei Natalia Stati.

Alertă cu bombă  - Sputnik Moldova
Societate
Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani

Potrivit acesteia, oamenii legii au verificat clădirea dar și adiacentul acesteia, iar obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. Poliția a inițiat un proces penal în cadrul căruia ofițerii de investigație și urmărire penală a IP Buiucani întreprind toate măsurile în vederea identificării persoanei care a făcut apelul fals, cu atragerea la răspundere conform legislației în vigoare.

Amintim, Poliția a fost sesizată astăzi prin intermediul serviciului unic 112 de către un bărbat. Acesta a comunicat că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, se află un obiect explozibil. Toți angajații, dar și persoanele care se aflau în sediul Judecătoriei, au fost evacuate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0