Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani

© Sputnik / Miroslav RotariAlertă cu bombă
Alertă cu bombă  - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția a fost alertată în această dimineață la sediul Judecătoriei Buiucani. Și de această dată este vorba de o alertă cu bombă.

CHIȘINĂU, 10 nov - Sputnik. Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

Alertă cu bombă la Primăria Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Imagini de la Primăria Chișinău: Alertă cu bombă

„Astăzi, în jurul orei 10:10, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat. Acesta a comunicat că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, se află un obiect explozibil”, a precizat Stati.

Potrivit acesteia, la fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate. Este vorba de Batalionul de patrulare și reacționare operativă al Direcției Poliției municipiului Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU. Totodată a fost solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh. Forțele de ordine au evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.
Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite. Cu alte detalii vorm reveni ulterior.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0