Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump planifică proteste pentru a contesta rezultatele alegerilor

© AP Photo / Evan VucciDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele SUA, Donald Trump, intenționează să organizeze mai multe mitinguri de protest în încercarea de a continua lupta pentru renumărarea voturilor în mai multe state, relatează Axios, citând consilieri ai liderului american.

CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. Potrivit publicației, staff-ul lui Trump este pregătit să anunțe crearea echipelor de renumărare a voturilor în statele Georgia, Arizona și Pennsylvania.

Americanii sărbătoresc victoria lui Joe Biden - Sputnik Moldova
Video
Americanii sărbătoresc victoria lui Joe Biden

La mitinguri, Trump intenționează să arate certificate de deces ale unor alegători care ar fi votat, fiind de fapt decedați la momentul votării. Anterior, mass-media americană a raportat că au existat mai multe cazuri de vot ale „sufletelor moarte” în țară.

În general, staff-ul președintelui în exercițiu caută avocați și angajează persoane care vor disemina informații, vor scrie comunicate de presă despre acțiunile și procesele lui Trump în cadrul luptelor judiciare.

Conform rapoartelor media, democratul Joe Biden a câștigat alegerile prezidențiale, el deja s-a proclamat învingător. Președintele republican Donald Trump nu și-a recunoscut încă înfrângerea, avocații săi intentând procese în diverse instanțe de stat, cerând suspendarea numărării de voturi și investigarea presupuselor încălcări.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0