Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Săptămână importantă pentru tineri - detalii

© Sputnik / OsmatescoPetru Grecu
Petru Grecu - Sputnik Moldova
Abonare
Centrul Municipal de Tineret a lansat zeci de activități care se vor desfășura timp de șapte zile în Chișinău, în cadrul Săptămânii Naționale a Tineretului. Cu acest prilej a fost inaugurat și un scuar al tinerilor în preajma instituției.
Săptămână importantă pentru tineri - detalii

În perioada 8-15 noiembrie, Centrul Municipal de Tineret în parteneriat cu 19 organizații, instituții și parteneri media vor organiza peste 30 de evenimente pentru tinerii din Capitală. Anunțul a fost făcut de către directorul Centrului, Petru Grecu.

Astfel, tinerii din Chișinău sunt invitați să participe la diverse activități interactive și utile, iar cei mai activi vor avea parte și de premii.

"Participanții vor avea parte de ateliere motivaționale, workshop-uri, mese rotunde ș.a. De exemplu, în ziua de vineri va fi organizat un târg al oportunităților de voluntariat, iar duminică - o expoziție a tinerilor artiști", a relatat într-un interviu pentru Sputnik Petru Grecu.

De menționat este că Centrul Municipal de Tineret este o instituție creată în anul 2019, care oferă un complex de servicii comunitare adresate tuturor categoriilor de tineri, având misiunea de a asigura informarea, orientarea, consilierea și educarea acestora, contribuind la integrarea lor socială și profesională.

Instituția prestează servicii gratuite tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani precum: serviciul de voluntariat și participare, serviciul de dezvoltare personală și animare a timpului liber al tinerilor, serviciul de informare și documentare a tinerilor, Serviciul de orientare și ghidare în carieră a tinerilor. 

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0