Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Procurorul general, confirmat cu noul coronavirus

© Sputnik / Mihai CarausAlexandr Stoianoglo
Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova
Abonare
Coronavirusul de tip nou nu-i iartă nici pe cei cu funcții de mare răspundere în stat – anterior au fost testați pozitiv cu această infecție mai mulți miniștri și deputați.

CHUȘINĂU, 9 nov – Sputnik. Procurorul general al Republicii Moldova, Alexandru Stoianoglo, este infectat cu noul tip de coronavirus. Acest lucru a fost confirmat pentru Sputnik de serviciul de presă al Procuraturii Generale.

”Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a fost testat pozitiv cu SARS-Cov-2", a comunicat instituția.

Un médecin prépare une seringue avec un vaccin (archive photo) - Sputnik Moldova
Societate
Ne va salva sau nu de coronavirus vaccinarea - expert
Infecția cu coronavirus a fost confirmată anterior și la unii deputați, printre aceștia fiind reprezentanții PRO Moldova Andrian Candu, Oleg Sîrbu, Eugen Nichiforciuc, dar și fosta lor colegă Ruxanda  Glavan, de asemenea, socialiștii Vladimir Mizdrenco, Corneliu Furculiță, Vlad Bătrîncea și Adrian Lebedinschi, deputatul de la ”DA” Arina Spătaru și deputatul independent Ghenadie Verdeș.

Au suportat boala și șefa de la Sănătate Viorica Dumbrăveanu, ministrul Justiției Fadei Nagacevschi. Iar pe 11 octombrie ministrul de Interne Pavel Voicu a declarat că s-a infectat repetat cu coronavirus. Șeful MAI a avut o formă gravă a bolii, fiind internat la Reanimare. Ministrul a revenit deja la serviciu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0